Z

Goede kwaliteit

Perfecte maatvoering d.m.v. BIM tekenwerk

Meedenken met de klant

Over Skilton

Skilton Houtskeletbouw werkt met een team professionals uit de bouwsector. Samen hebben wij een jarenlange ervaring die wij graag inzetten voor onze klanten. Binnen ons team vindt u een veelzijdige kennis, ervaring en expertise binnen de prefab- en bouwsector. Deze variatie zorgt ervoor dat wij u altijd de beste oplossingen op maat kunnen aanbieden.

Skilton Houtskeletbouw: dit zijn wij!

Het idee voor het oprichten van Skilton Houtskeletbouw is ontstaan door het observeren van de bouwsector. De laatste jaren is de bouwsector erg veranderd en er hebben veel verschuivingen plaatsgevonden. De vraag werd groter dan het aanbod en er ontstond behoefte aan nieuwe mogelijkheden. Hier hebben wij, met de oprichting van Skilton Houtskeletbouw, op ingespeeld.

Wij zijn onze timmerfabriek begonnen, omdat wij onze jarenlange ervaring in de bouwsector wilden inzetten om tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de markt. De vraag naar HSB prefab elementen werd groter en groeit nog steeds. Daarnaast wordt het lastiger om aan gekwalificeerd, ervaren personeel te komen in de bouwsector. Hier staat tegenover dat de snelheidseisen steeds strenger worden. Wij hebben Skilton Houtskeletbouw opgericht om maatwerk houtoplossingen en HSB prefab elementen te gaan produceren, zodat professionals meer bouwprojecten kunnen afronden binnen een relatief kort tijdsbestek.

Bouwbedrijven en aannemers willen zo veel mogelijk projecten afronden binnen een zo kort mogelijke tijd. Wij zijn deze professionals van dienst door de beste oplossingen te bieden. Met onze HSB prefab elementen worden projecten binnen de kortst mogelijke tijd én zonder een overschot aan afval op de bouwplaats afgerond. Wij staan ook klaar voor particulieren. Zij willen vooral voorkomen dat zij maandenlang in de bouwrommel zitten. Hiervoor zijn onze totaaloplossingen natuurlijk ook perfect in te zetten. Wij zorgen voor kwaliteit die snelheid garandeert, voor iedereen. Daar ligt de kracht van Skilton Houtskeletbouw.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Skilton Houtskeletbouw biedt de juiste oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten, van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en transformatie. Particulieren, bouwbedrijven en aannemers zijn bij ons welkom voor maatwerk oplossingen van hoge, duurzame kwaliteit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij Skilton Houtskeletbouw.